NB II. női: Jakab ötször volt sikeres a vendégek kapuja előtt

Újabb győzelmet szerzett az Eger SE NB II.-es női csapata. Az elmúlt hétvégén a SKSE Women gárdáját fogadták villanyfényes mérkőzésen a Felsővárosi Sporttelepen. Az újonc ellen a gólgyártást Jakab kezdte el a 6. percben, majd Kóka is csatlakozott. A vendégek igyekeztek tartani a lépést a hazaiakkal, azonban még 9 találat követte az egriek ostromát. Így végül nagyarányú győzelmet szereztek, ezzel továbbra is tarja a második helyét az Eger. A mérkőzés jegyzőkönyve ITT elérhető.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése: Hiba lenne, ha bárki is azt gondolná mi már azon a szinten vagyunk, hogy jogosan várhatóak el a nagy arányú győzelmek – egyáltalán nem. Azt gondolom a csapat megtette azt a kötelességét, hogy végig koncentráltan, az ellenfelet maximálisan tisztelve focizott. Ennek lett az az eredménye, hogy most összejött egy ilyen gyönyörű siker. Most egy hét pihi van a csajoknak, sokan bajlódnak apró-cseprő problémákkal, így remélem ezzel kiegyenesedünk majd. Az egész egri közösségnek nagy siker, hogy egy újabb 2008-as, 15 éves hölgyike mutatkozott be Pócs Réka személyében!

A következő mérkőzést október 8-án játssza az Eger idegenben. Az ellenfél, a jelenleg harmadik helyen álló és egy ponttal lemaradó Gyulai Amazonok lesznek. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?