Szülők Akadémiája az Eger SE-nél

Folytatódott az Eger SE Szülők Akadémiája programsorozat. A cél, hogy közelebb hozzuk a szülőket a sportoló gyerekeikhez. Segítséget nyújtunk számunkra, hogy hogyan tudnak együttműködni edzőinkkel, a gyerekekkel, valamint egymással is. 

Az elmúlt pénteken Dr. Kalamár Hajnalka pszichológus, illetve Kabarcz Zoltán mentál coach tartott előadást a klub családjába tartozó szülőknek. Az eseményen többek között a különböző személyiségeket ismerték meg az érdeklődök, valamint egy tesztet is kitöltöttek, melyből  az erősségeiket és gyengeségeiket térképezték fel. A szakemberek zárásként hasznos tanácsokkal is ellátták a szülőket.

Célunk, hogy elősegítsük a gyermekek képességeinek, tehetségének felismerését és a megfelelő támogatását. Ezért is indítottuk el Egerben a Szülők Akadémiája programsorozatunkat,.

A család, mint elsődleges szocializációs közeg a legjelentősebb háttér a gyermekek személyiségfejlődése szempontjából. Szülőként pedig számos kérdés és kétely merül fel a felnőttekben is gyermekük készségeinek, képességeinek feltérképezése, támogatása folyamán. Ehhez nyújtunk támogatást.

A következő eseményről edzőink tájékoztatják majd a szülőket. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?