Szabadlevegő, foci labda, egy tér, egy hely, utca fény. Valahogy régen így nézett ki a grundfoci. Biztosan sokan ismerik a szabadságot, a barátokkal való közös labdarúgást, a pillanatot amikor felkapcsolták az utca fényeket és haza kellett menni. A bátrak még talán maradtak is, viszont benne volt az esély, hogy a labdát elveszítik. Hogy milyen volt a gundfoci? Sokat lehet róla mesélni.

Györök Tamás utánpótlás szakmai igazgató: Elindítunk egy új programot, amit „Grund nap”-nak neveztünk el. Szeretnénk kreatív segítséget nyújtani gyakorlatokra ,,grund” jelleggel, létszámtól függetlenül a klubunknál focizó gyerekek számára, U9-től egészen az U14-es korosztályig. Ami még több játéklehetőséget, labdarérintés számot biztosít a számukra. Nemcsak csapatjátékról lenne szó, hanem akár teqballozhatnak, lábteniszezhetnek, kapura is lőhetnek, a lényeg, hogy minél többet a labdával legyenek. Ezért hoztuk létre ezt a programot, napot,  ami mostantól minden szerdán várja a játékosainkat. Nagy lehetőség arra, hogy szabadon játszanak, focizzanak a gyerekek.

Első alkalom

Időpont: 2023.10.11. szerda 15:00-18:30

Helyszín: Felsővárosi Sporttelep

A foglalkozásokat Sungi edzőbá tartja! 

Várunk minden gyerkőcöt, aki szeretne kötetlenül focizni!

A gyerekeknek felügyeletet biztosítunk, bármikor lehet érkezni és bármikor lehet távozni, valamint felszerelést is adunk a gyerekek számára.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?