NB III.: Egy gól döntött a három pont sorsáról

Egy gól döntött a három pont sorsáról az Eger SE NB III.-as csapatának hétvégi mérkőzésén. Az ellenfél a REAC volt a 10. fordulóban idegenben. Az első félidőben nem esett találat egyik kapuba sem, majd fordulás után talált be a hazai gárda az egriek kapujába. Így 1-0-ra megnyerte a találkozót a REAC. A mérkőzés jegyzőkönyve ITT érhető el.

Lázok János vezetőedző értékelése: Nehéz ezt értékelni, mert úgy gondolom, hogy sokkal jobbak voltunk játékban, mint az ellenfelünk. Hetek óta küszködünk, nem tudjuk lejátszani azokat a labdaszerzéseket, helyzeteket, amikből gólokat szerezhetünk. Ez a szomorú, hogy még helyzeteket is nehezen szerzünk. Ezen kell, hogy dolgozzunk, mert nem bírják el a védők, hogy hiba nélkül játszanak 4-5 meccset. Most ott állunk, hogy a védőink hozzák fel a mérkőzéseket. Jobb minőségben kell játszanunk. Dolgozunk tovább átvesszük azokat a dolgokat, amiket csinálunk és várom, hogy eredményesebbek legyünk.

A következő mérkőzésen hazai pályán játszik az Eger. Október 15-én, vasárnap 15 órától a Kisvárdát fogadják a stadionban. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?