U12: ,,Hatalmas alázattal és küzdeni akarással leptek meg minket a gyerekek.”

Az Eger SE U12-es csapata a Kisvárda vendége volt az elmúlt hétvégén. A találkozóról Káplár Tamás vezetőedző készített a számunkra egy részletes összefoglalót. A mérkőzést a hazai gárda nyerte. A találkozó jegyzőkönyve ITT érhető el. 

Káplár Tamás vezetőedző értékelése: Sok hiányzóval vágtunk neki a kisvárdai útnak, nem túl bíztató előjelekkel. A mérkőzést azonban jól kezdtük, partyban voltunk a hazaiakkal, sikerült egy kapufáig is eljutnunk, illetve szervezett, masszív védekezés jellemezte a csapatunkat. Nehezen tudták áttörni a védelmünket, melynek következtében átlövésekkel is próbálkoztak, amiből sikerült gólt elérniük.

A mérkőzés 60. percéig bírtuk szuflával, az utolsó 20 percre már jellemzően az ellenfél labdabirtoklásáról szólt a találkozó, nagyon kis mértékben tudtuk magunknál tartani a labdát. Nyilvánvalóan közrejátszott, hogy csak 2 mezőnycserével utaztunk el, de a mérkőzések utolsó szakaszára rendre elfáradunk. Ezen javítani fogunk.

A mérkőzés egészét nézve hatalmas alázattal és küzdeni akarással leptek meg minket az egri gyerekek, lenyűgöző volt a srácok hozzáállása az első perctől az utolsóig. Rengeteget tanultunk a mérkőzés folyamán, hiszen egy nagyon jó csapat ellen léptünk pályára, és eredménytől függetlenül abszolút megálltuk a helyünket. A labdabirtoklásunkon folyamatosan próbálunk javítani, ezúttal is ebben éreztem a legnagyobb hiányosságot, főleg a mérkőzés utolsó 20 percében. Folytatjuk a munkát, haladunk tovább lépésről-lépésre.

Közös ebéd

A következő mérkőzést október 18-án játssza a csapat a DVTK ellen hazai pályán 17 órától. Majd október 21-én az Eger a Mezőkövesd csapatát látja vendégül.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?