U9: ,,Láttam azokat az elemeket amiket gyakoroltunk.”

Az Eger SE U9-es csapata sem pihent az elmúlt hétvégén, hiszen a Dunamenti Liga következő fordulójára utaztak ők is. Szintén a Gödöllő, a MOL Fehérvár és a BVSC korosztályos csapataival játszottak mérkőzéseket. 

Hegedűs Zsolt vezetőedző értékelése: Első igazán komoly megmérettetésünk volt közösen a csapattal. A Dunamenti Ligán remek csapatok ellen játszhattunk. Itt is ugyanazt tudom kiemelni mint korábban, hogy minden tekintetben gyorsulnunk kell annak ellenére is, hogy a Gödöllő és a Fehérvár elleni találkozókon is találtam olyan dolgokat a játékunkban, amit meg kell tartanunk és abból fogunk tudni építkezni. A Gödöllő ellen az első félidővel voltam elégedett végig láttam azokat az elemeket amiket gyakoroltunk, valamint egyre jobban néz ki a letámadásunk is amiből két gólt is szereztünk. A Fehérvár ellen olyan csapattal találkoztunk, akik fantasztikus játékosok egyénileg. Jó felépítésű és remekül cselező gyerekek alkotják. Volt is félelem a meccs elején a csapatomba, de ahogy telt az idő egyre jobban néztünk ki és a gyerekek is egyre vagányabban fociztak. Gólt is szereztünk és bőven sikerült helyzeteket is kialakítanunk. Az utolsó meccsen 3-0 után sikerült teljesen elfáradnunk. Itt megjegyezném sajnálom, hogy egy ilyen komoly eseményen nincsenek játékvezetők, mert egy-egy ítélet miatt a gyerekek kedve megy el az egész naptól.

Csapatunkból 9 játékos utazott el a hétvégi Bozsik Tornára: Miskolczi Márton, Barankai Zalán, Lengyel Hunor, Szakács Bence, Tóth Marcell, Molnár Gábor, Prokaj Benett, Pogonyi Patrik, Tanárki-Fülöp Sára.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?