NB III.: Egy pont itthon, egy pont a Sényőnél

Ismét csak egy pontot szerzett az Eger SE NB III.-as csapat. A bajnokság 13. fordulójában a Sényő látogatott a Szentmarjay Tibor Városi Stadionba. Az első félidőben egyik gárda sem tudta bevenni az ellenfél kapuját. Fordulás után is egészen a 85. percig kellett várni. Ekkor a játékvezető büntetőt ítélt a Sényőnek, amit Kapacina értékesített. A hosszabbítást követően pedig a 97. percben Nagy-Kolozsvári talált be az egrieknél, ezzel pontot mentve a csapat számára. A mérkőzés jegyzőkönyve ITT érhető el.

Nagy-Kolozsvári Dániel játékos értékelése: Örülök annak, hogy végre gólt tudtam szerezni, valamint annak is, hogy ezzel egy pontot itthon tudtunk tartani. 

Lázok János vezetőedző értékelése: Örülni kellene az ilyen utolsó pillanatokban szerzett góloknak, de olyan szomorú vagyok, mint hogy ha kikaptunk volna. Nagyon nehéz az ilyen meccsek után bármit is mondani. Ilyen dominánsan játszani megint az első félidőben, a végén pedig elfogyunk. Nem jön ki sajnos a mérkőzésekbe fektetett munka. Azt látom, hogy ebben a félévben sajnos ilyen csapat leszünk. Remélem, azért erre a pár mérkőzésre még felfejlődünk. Szeretném ha tavasszal egy sokkal jobb csapat lennénk. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?