NB III.: Döntetlen a DVTK második csapata ellen

A 15. fordulót játszotta le az Eger SE NB III.-as csapata vasárnap délután. Az ellenfél a DVTK második gárdája volt. A házigazdák többször is megpróbálták bevenni a vendég kapuját ez azonban nem sikerült. A mérkőzésen így nem született találat, 0-0-ás döntetlennel zárult a találkozó. Az Eger továbbra is tartja a 8. helyét. Pont egyenlőségük van a DEAC csapatával, egy ponttal van lemaradva a Karcag és az FC Hatvan. A mérkőzés jegyzőkönyve ITT elérhető. 

Lázok János vezetőedző értékelése: Szeretném megdicsérni a csapatot, mert az ellenfélnél négy NB I.-es játékos játszott. Ez is egy olyan meccs volt, mint az előző mérkőzésink, hogy szinte felborul a pálya és alig jönnek át a térfélen az ellenfelek Annyiban fejlődik a gárda, hogy előre fele már veszélyesebbek vagyunk. Rengeteg beadásunk van, szögletünk a labdabirtoklás is sokkal jobb még ilyen pályán is. Nem rugdossuk el a labdát, de akkor leszünk igazából jó gárda és akkor tudnánk igazán élcsapat lenni, hogy ha azok a játékosok, akik elől játszanak azok megérznék azt, hogy egy ilyen találkozón, ilyen dominancia mellett ,,én” gólt akarok rúgni. Hiányzik előre felé egy olyan játékos, akik elől lejátsza a helyzeteket. 

A szezon őszi részéből még két mérkőzés van hátra az Eger SE számára. Ebből mindegyik esetben a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban játszanak. November 18-á, szombaton a Putnok látogat Egerbe. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?