Cipősdoboz akció: Tölts meg egy dobozt és a szíved megtelik szeretettel!

Az Eger Labdarúgó Sport Kft. cipősdoboz akciót indít, mellyel nélkülöző családok gyermekeinek, valamint az Egri Mlinkó István Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Óvoda, Általános Iskola és Kollégiumának szeretnénk örömöt okozni.

Amiket gyűjtünk:

Mesekönyvet, ifjúsági könyvet, színezőt, társasjátékot, kártyát, kockát, építőjátékot, foglalkoztató és készségfejlesztő játékot, babát, autót, labdát, stb.

Kedves lehet még egy képeslap is!

Fontos, hogy egy szépen becsomagolt cipősdobozban elférjen az ajándék, de az se baj, ha nem, szívesen fogadunk mindent! Nagyon fontos, hogy olyan könyveket, játékokat várunk, amik jó állapotúak és bárki szívesen játszana még vele.

Néhány fontos információ a cipősdobozokkal kapcsolatban:

Elsőként is keressünk egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt! Majd csomagoljuk be színes csomagolópapírral, lehetőleg külön a tetejét és külön az alját, majd ragaszuk le átlátszó cellux ragasztó szalaggal, vagy kössük át zsineggel! Így nem nyílik ki szállítás során, viszont könnyen kinyitható és visszazárható az elengedhetetlen biztonsági átnézések elvégzésekor!

Arra kérünk mindenkit, hogy a cipősdobozba ne kerüljenek:
Agresszivitásra késztető képek, játékok; pl.: játékpisztolyt, kést, pc-játékot
Gyógyszereket
Törött, nem használható állapotú játékokat

A dobozokat a Felsővárosi Sporttelepen lehet leadni (Észak Sporttelep utca 1.) november 15-től egészen december 6-ig, hétköznaponként. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?