Női NB II.: Nagyot küzdöttek a lányok

Az Eger SE NB II.-es női csapata az elmúlt vasárnap a Budapest Honvéd együtteséhez látogatott. A találkozót a hazaiak gólja indította a 16. percben, majd Vig egyenlített ki. Az első félidőben 2-1-es Honvéd vezetést mutatott az eredményjelző. Fordulás után fej-fej mellett haladtak a csapatok, végül 5-4-re a házigazdák nyertek. A mérkőzés jegyzőkönyve ITT érhető el. 

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése: A két klub más utat választott céljai eléréséhez. A bajnokság egyik fő esélyese a Honvéd, egyértelműen bravúr lett volna a pontszerzés. Ehhez még hozzávehetjük azt is, hogy sérülések miatt többen hiányoztak, ketten még pénteken sem edzettek, ráadásul Zsófit rosszullét miatt a meccs elején le kellett cserélnem…

Azonban a mérkőzésen látottak, tapasztaltak alapján kis csalódás van bennem, hogy pont nélkül jöttünk haza. Azonban hiszünk a koncepcióban, hiszünk abban, hogy 15 évesekkel a kezdőben is stabil csapatot tudunk kialakítani és jövőre az ilyen ki-ki meccseket reményeink szerint már mi nyerjük meg. Gratula a csajoknak, mert nagyot küzdöttek.

Az ősz zárásaként a Szolnok gárdáját fogadja az Eger november 18-án, szombaton. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?