Vármegye I.: ,,Köszönöm a Csapatnak az őszi szezonban tanúsított hozzáállást.”

Edzőváltás, kilenc elvesztett mérkőzés. Az Eger SE második csapata november 18-án lejátszotta az utolsó őszi találkozóját a Heves vármegyei első osztályú bajnokságban. A szezon első felében vereséggel kezdett a gárda, majd egy döntetlen majd az első győzelmet október 21-én a Petőfibánya ellen szerezte meg az együttes. Innentől azonban csak elveszített mérkőzések állnak a programban. 

Így az őszt a 11. helyen fejezte be a gárda. Egy győzelemmel, 2 döntetlennel és 9 vereséggel. Augusztusban a szezon kezdete előtt Nagy Krisztián edzőt Kaszás Norbert váltotta. Ő értékelte számunkra az elmúlt félévet. 

Kaszás Norbert edző értékelése: Nagyon nehéz félszezonon vagyunk túl. Minden hétre adódott valami probléma, ami nehéz helyzet elé állította a játékosokat is és bennünket is. Először is szeretnék köszönetet mondani Gyetván Krisztiánnak, aki mindenben maximálisan partner volt és észnél volt minden elénk ugró akadálynál. Köszönöm a Csapatnak az őszi szezonban tanúsított hozzáállást, és hogy a sok nehézség ellenére is tették a dolgukat. Sajnálom, hogy eredménnyel nem párosult a befektetett munka, de bízom benne, hogy a tavaszi szezonra fordul a szerencsénk! Talán 2 mérkőzés volt a szezonban, ahol nem érdemeltünk pontot és nem volt sanszunk semmilyen téren, ez a Maklár és a Füzesabony ellen volt, az összes többi meccsen nyerhettünk volna, mert sorra dolgoztuk ki a mérkőzéseken a 100%-os ziccereket, amiket sajnos rendre elhibáztunk. Nagy öröm számunkra, hogy több U17-es és U19-es fiatal tudott debütálni a felnőtt labdarúgásban és továbbra is lehetőséget fognak kapni azok, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a saját utánpótlás korosztályukban. Bízom benne, hogy tavaszra kiegyenesedünk, sok mindenben kell változtatni nekünk is Krisztiánnal, de szerintem kő kemény szabályok mentén haladva sikeresebbek leszünk. Szükség van változtatásokra, be kell állni mindenkinek a sorba és akkor nem lehet gond. Aki ebben nem partner az nem érdemli meg, hogy Egerben futballozzon! Jó pihenést mindenkinek! Köszönünk mindent Luca!!! Hajrá Eger!

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?