U12-es korosztályú együttesünk szombaton a Várda Labdarúgó Akadémia csapatát fogadta a Felsővárosi Sporttelepen.
A mérkőzés nem indult rosszul, hiszen Mirkóczki Nimród találatával a vezetést is megszereztük, azonban a kiélezett mérkőzésen pontosabbak voltak a vendégek, így győztesen hagyhatták el Egert.
A mérkőzés részletes adatlapja ITT tekinthető meg!

Káplár Tamás vezetőedző értékelése:
“A szezon utolsó mérkőzéséhez érve, pozitív élményekkel zártuk az őszi félévet. A 14 mérkőzés után abszolút kirajzolódott, hogy a gyerekek lépésről-lépésre haladva játszanak egyre tudatosabb játékot.
A mai találkozón is bizonyítottak a játékosok, hiszen egy nagyon kiélezett mérkőzésen, szervezett védekezéssel és kreatív támadójátékkal rukkoltunk elő. A szezon végéhez érve a 80 perces mérkőzéseket erővel is jobban bírták a srácok, ami szintén pozitívum és egyértelmű következménye a nagy létszámú edzésrészvételnek és a gyerekek kiváló hozzáállásának. Nyilván rengeteg hiányosságot kell még korrigálnunk, de türelemmel és alázattal minden lépcsőfokot megtudunk ugrani. Külön öröm, hogy a szezon elején még kiegészítő szerepet betöltő játékosok is meghatározóbbá váltak az év végére. Jöhet a jól megérdemelt pihenés, tavasszal pedig újult erővel folytatjuk!”

Vélemény, hozzászólás?