U16: Szoros vereség az utolsó fordulóban!

U16-os korosztályú együttesünk az utolsó mérkőzésén a dobogóért harcoló Vác VLSE csapatát fogadta.
Hegedűs Dávid tanítványi felvették a kesztyűt a jó erőkből álló ellenféllel, azonban a szerencse nem állt melléjük. Sajnálatos módon kapusunkat is le kellett cserélni sérülés miatt.

A bajnokit egy gól döntötte el, amit a vendégek szereztek a mérkőzés utolsó fázisában! A teljes jegyzőkönyv ITT tekinthető meg!

Urbán Barna asszisztensedző értékelt:
“A mai napon a negyedik helyezett Vácot fogadtuk. Szerencsére nagy létszámú keret állt rendelkezésünkre, amiből igyekeztünk kihozni a maximumot. A mérkőzés során eljutottunk egészen szép támadásokig, amiket sajnos nem tudtunk ma sem gólra váltani. A bajnokin két fontos játékosunkat is le kellett cserélni sérülés miatt, az egyikük a kapusunk volt – nekik gyors felépülést kívánunk. Sajnos megint egy elkerülhető gól kaptunk a második félidőben. Az eredmény ezt követően nem változott, támadójátékban a jövőben mindenképp élőre kell lépnünk csapat szinten ahhoz, hogy eredményesebbek tudjunk lenni. Megítélésünk szerint méltó ellenfele voltunk a Vácnak, a továbbiakban sok sikert szeretnénk kívánni nekik!

Vélemény, hozzászólás?