U19: Socca Winter Cup Felsőzsolcán!

U19-es együttesünk a BTE Felsőzsolca által rendezett Socca Winter Cup-on vett részt, ahol remek mezőny gyűlt össze!
Aki szorított a srácokért az nem csak a helyszínen, hanem az élő hírfolyamon is követhette az eredményeket és igazán bosszankodhatott, hogy az utolsó pillanatokban lemaradtunk az elődöntőről!

Ettől függetlenül a fiúk megérdemlik a dicséretet, hiszen négy mérkőzésen 16 gólt szereztek – azonban ez most nem volt elegendő!
Káli Martin hat góljával a vonatkozó lista harmadik helyén végzett!

Gyetván Krisztián vezetőedző értékelése:
“Jó felfogás, ritmus és szép játék jellemezte játékunkat a csoportmérkőzések során. Szebbnél-szebb gólokat rúgtunk, rengeteg helyzetet kialakítottunk és a bajnoki formát “átmentettük”, mert ki is hagytuk. Egy perces rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy egy már megnyert meccset egalizáljunk. Igaz ezen a mérkőzésen a vége előtt 10 mp-cél ajtó-ablak ziccerben kihagytuk a kihagyhatatlant is, ezzel pedig a sima továbbjutást is elszalasztottuk. A torna azonban rámutatott a hiányosságainkra amit javítani kell, majd a hétvégén kezdődő futsalbajnokságon megtehetünk.”

A csapat 2023.12.16-án (szombaton), Kompolton az Ózd, a Füzesabony és a Mátraderecske csapataival mérkőzik meg a vármegyei futsal bajnokság “A” csoportjában, az első találkozó 13:50-kor kezdődik!

Vélemény, hozzászólás?