U10: Ezüst és bronz Szlovákiából!

U10-es korosztályú együttesünk a szlovákiai Detván vett részt a Bogy Cup nemzetközi tornán. A korosztályra tekintettel két csapattal indultunk útra.

Elmondhatjuk, hogy mindkét gárda méltón képviselte klubunkat, hiszen a csoportjukból továbbjutottak és egyikük döntőt, másikuk pedig bronzmeccset játszhatott. Utóbbit a hazai együttes ellen megnyertük, azonban a fináléban a címvédő büntetőrúgásokkal magánál tartotta a kupát!

Azonban minden dicséretet megérdemelnek a játékosok, edzők, szülők!
A korosztály az alábbi kerettel vett részt a tornán:
Dancs Dominik, Filep Zalán (kapusok)
Domoszlai Olivér, Kovács Bence, Nádaski Zétény, Czinege Balázs, Telek Marcell, Lévai Marcell Áron, Szabó Zente, Menyhárt Tamás, Veres Ádám, Czank Csongor, Juhász Örs, Kereszturi Olivér

        

“Természetesen” a kiemelkedő csapatainkra többen is felfigyeltek, melynek köszönhetően a torna legjobb játékosa Keresztúri Olivér (Eger kék), míg a torna legjobb kapusa Dancs Dominik (Eger fehér) lett!

Nagy Barbara vezetőedző értékelése:
“A szlovák teremtornán, nemcsak a csúszós parkettához, de a futsal labdához is alkalmazkodnunk kellett. Kék csapatunk a tornán nagyszerűen menetelt a döntőig, ahol aztán a MSK Dukla Banksa Bistrica a tavalyi torna győztese büntetőrúgásokkal ugyan, de idén is megszerezte a tornagyőzelmet. Fehér csapatunk szintén továbbjutva a csoportból a 3. helyért játszott, hatalmas lelkesedéssel és győzni akarással, valamint nagyszerű kapusteljesítménnyel megérdemelten szerezte meg a bronzérmet. Minden gyerek éremmel a nyakában térhetett haza, valamint a torna egyéni díjazottjai között is ott voltak játékosaink.”

A torna élmezőnye:

  1. MSK Dukla Bankska Bistrica
  2. Eger SE kék
  3. Eger SE fehér
  4. MSK Detva

Vélemény, hozzászólás?