Veled vagyunk, Döme!

A klub életét követők hozzászokhattak, hogy igyekszünk társadalmi célkitűzéseknek is megfelelni és amennyiben lehetőségünk van rá, akkor segíteni!

Ezúttal egy korábbi elismert megyei, egri játékossal, sikeres játékvezetővel találkoztunk szomorú alkalomból!

Demeter János, vagy ahogyan mindenki ismeri “Döme” rosszindulatú arcüreg daganattal küzd!

Döme nevét a 2000/2001-es megyei I. osztályú bajnokságban jegyezhettük meg jobban, amikor is a második helyen végző Novaj csapatában szerepelt. A megyei bajnokságok egyik legizgalmasabbja volt az említett szezon, hiszen az első két helyen pontazonossággal végeztek! A szezonban több mostani edzőnk is játszott a különböző csapatokban, Döme Novajon a mostani edzőink közül Vitányi Lászlóval harcolt egy csapatban a minél előkelőbb helyezésért!
Kormos Imre a csapat játékos-edzője így nyilatkozott a megyei portálnak: Novaj történetének eddigi legjobb eredményét értük el, és ez nagy siker.” Ennek a történelmi sikernek volt részese Döme, aki ezzel örökre beírta magát Novaj históriájába!

A következő évben szintén Novajon maradt játszani, ahol Vitányi László mellett immáron Sós Tamás is segítette őket, ahol a bajnokság végén ismét ezüst érmet szerzett csapatával!

A két ezüstérem után a következő lépcsőfok klubunk, az Eger volt számára, amely akkor az NB3-ban szerepelt. Itt is sok edzőnk volt csapattársa, hiszen Vitányi Lászlóval együtt érkezett (három évig voltak csapattársak) és feltűnt a keretben Hegedűs Dávid, valamint Kaszás Norbert és  Szabó Márió is. Itt az első edzéseken még Béres Mihály is részt vett, de végül ő eligazolt.

A lenti kép az első egri edzésen készült – talán a Döme mögött brillírozó fiatalember is felismerhető!

A labdarúgás közben alacsonyabb szinten elkezdte játékvezetői pályafutását is, majd a legmagasabb osztályba jutott. 61 alkalommal asszisztált vagy volt tartalék játékvezető az NB1-es bajnokságban, majd a 45 éves kor betöltését követően 2015-ben búcsúzott az élvonaltól.

Döme jelenleg is dolgozik, Mezőkövesden él, azonban a klub szerette volna, ha tudja: mi mögötte állunk!

A klub által összeállított csomagot Béres Mihály operatív igazgató és Dr. Garamszegi Dóra jogi vezető adta át!

VELED VAGYUNK, DÖME!

 

A képek forrása: Bódi Csaba, Heves Megyei Hírlap archívum

Vélemény, hozzászólás?