LU17 Futsal: Győzelem az Újpest otthonában!

Leány U17-es csapatunk az országos bajnokság mérkőzésén az Újpest FC otthonában lépett pályára, amely ezúttal Kistarcsán volt!
Izgalmasan indult az út, mert a busz hátsó ajtaja befagyott – azonban talpraesett csajokról van szó, így bemásztak a csomagtérből.

Az Újpest erős csapattal állt fel, hiszen három játékosa is a felnőtt bajnokságot vezető nagypályás csapatában játszik. A mieink viszont végig koncentráltak, magabiztosak voltak és rendkívül fegyelmezetten játszottak, amelynek köszönhetően magabiztos győzelmet arattak, melynek részletes jegyzőkönyvét ITT lehet megtekinteni!
A csapat minden várakozást felülmúlva az első helyen fordul a 2024-es évre!

A két gólvágónk tarthatatlan volt, hiszen Jakab Zsófia 8, míg Csengeri Lili 7 gólt szerzett, amellyel vezetik a vonatkozó listát!

Az együttes nem pihenhet sokáig, hiszen a következő év első hétvégéjén már Gyulán lesz jelenése.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése:
“Minden előzetes bizakodásunkat felülmúlja a jelenlegi helyezésünk, amit nagy sikernek tartunk! A lányok betartják amit kérek tőlük, igyekeznek maximumot nyújtani, ami eddig eredményben is párosul. A következő forduló nagyon nehéz lesz, hiszen a Gyula kérésére vasárnapra tettük a mérkőzést, de ezen a napon több meccs is lesz a női szekcióban, így jelentős feladat előtt állunk, hogy mindent maradéktalanul megoldjuk. A gyulaikkal jó a kapcsolatunk és a fair play is azt kívánta, hogy akceptáljuk a kérésüket, bízom benne, hogy így is jó mérkőzést tudunk majd játszani! Köszönöm a csajok és a szülők hozzáállását, segítségét! Jó pihenést erre a másfél hétre!”

Vélemény, hozzászólás?