U9: Tornagyőzelem a Gold Talent Cup-on

U9-es korosztályú együttesünk a Gyálon megrendezésre kerülő Gold Talent Cup tornán szerepelt, méghozzá két csapattal.

Minden játékos nagy erővel készül és a klub szeretett volna mindenkinek játéklehetőséget biztosítani.

Bár a játék néha akadozott, összességében a játékosok fociztak egy jót, a körmérkőzéses rendszerben egyik csapatunk az összes mérkőzését megnyerte – így megszerezte az első helyet!

A tornán különdíjban részesül Barankai Zalán és Varga Nándor!

A tornán résztvevő keret:
Miskolczi Márton, Szakács Bence, Barankai Zalán, Demir Veli Attila, Tóth Marci, Molnár Gábor, Kaczur Martin, Varga Nándor, Szternák Flórián, Pogonyi Patrik, Prokaj Beni, Boros Balázs, Veres Csongor.

Hegedűs Zsolt vezetőedző értékelése:
“Egy nagyon jó szervezésű, pörgős tornán vettünk részt két csapattal. Voltak nagyon biztató dolgok a mai napon. Annak ellenére, hogy egész héten éreztem, kicsit tompák a fiúk és látszik rajtuk, hogy nem rég kezdtünk mozogni az első két mérkőzést kivéve nagyon jól néztünk ki. Legalábbis az egyik csapatunk . A BVSC ellen nagyon simán kaptunk ki a Dunamenti Ligában így mindenképp szerettek volna bizonyítani a fiúk ellenük. Szerintem a torna legjobb meccsén két jól felkészített csapat, nagyon izgalmas, lüktető meccsén most mi tudtunk nyerni. Végül pedig sikerült aranyéremmel haza térnünk. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy másik csapatunk ma nagyon nem tetszett. Nem igazán éreztem a fiúkon – tisztelet a kivételnek -, hogy ők ma mindenképp küzdeni és focizni akarnak. Rengeteg hiba és nagyon lassú, körülményes foci volt ez tőlük.”

Vasárnap már edzőmeccs vár a fiúkra a Mészöly Focisuli ellen.

Vélemény, hozzászólás?