U10: Tornagyőzelem Törökszentmiklóson

U10-es korosztályú együttesünk a XIII. Miklós Kupára volt hivatalos, melyet Törökszentmiklóson rendeztek meg.

Csapatunk végig magabiztos volt, a külső szemlélők szerint is uralta a tornát, de szerencsére több izgalmas mérkőzést is tudott játszani. Az esemény végén, azonban az egrieknek tapsolt mindenki, hiszen az együttes megnyerte a kupát!

A torna legjobb kapusa Dancs Dominik lett!

A tornát megnyerő csapat kerete:
Dancs Dominik, Telek Marcell, Veres Ádám, Menyhárt Tamás, Király Soma, Roszkos Lénárd, Szabó Zente, Juhász Örs, Kun Levente.

Nagy Barbara vezetőedző értékelése:
“Hosszú pihenő után a srácok nagyon várták már  tornát. 5 mérkőzést játszottunk, ahol a játék minden elemében sikerült ellenfeleink fölé kerekednünk. Remekül szolgálta a felkészülést a torna, a döntőben egy rendkívül izgalmas mérkőzést játszottunk egy nagyon szimpatikus és sportszerű szentesi csapattal. Külön öröm számomra, hogy sorainkban tudhattuk ismét Király Somát, aki hosszú sérülés után felépülve volt újra csapatunk tagja és a tőle megszokott harcos, rendkívül hasznos játéka rengeteget lendített a csapaton. Örülünk, hiszen jó évindító volt ez a torna. Szorgalmasan edzünk tovább, hiszen rengeteg megmérettetés vár még ránk az elkövetkező időkben!

Vélemény, hozzászólás?