U10: Tornagyőzelem Cigándon

U10-es korosztályú együttesünk Cigándon szerepelt egy Nemzetközi Tornán! A semleges nézők szerint is kimagasló teljesítményt nyújtottak az egriek – amely a végeredményben is tükröződött, hiszen csapatunk megszerezte a tornagyőzelmet!

A magabiztos teljesítményt jól jelzi, hogy a döntőt is négy góllal sikerült megnyernünk!

A tornán résztvevő játékosok:
Dancs Dominik, Filep Zalán, Kun Levente, Szabó Zente, Kereszturi Olivér, Menyhárt Tamás, Veres Ádám, Czank Csongor, Juhász Örs, Király Soma.

A torna legjobb játékosa is csapatunkból került ki, Kun Levente személyében!

Nagy Barbara vezetőedző értékelése:
“Az első meccstől az utolsóig nagyon jó hozzáállással fociztunk. A mai nap a helyzetkihasználásunk is rendben volt. Végig koncentráltak voltunk védekezésben és támadásban is. Mindenki hozzátette a magaét, a gólokon szinte mindenki osztozott, igazi csapatmunka volt ez a mai. Olyan érett és jól felépített támadásokat láthattunk a csapattól, melyre büszkék lehetünk. Remek egyéni teljesítményeket láthatunk mindenkitől. Csapatunk legkisebb tagja Menyhárt Tamás “Totó” remek cselekkel és lövésekkel bizonyította azt, helye van a nagyobbak között, illetve: hogy igaz a mondás: “kicsi a bors, de erős” 🙂
Köszönet a szülőknek, hozzátartozóknak a nagyszerű szurkolásért, valamint a támogatásért, amivel mindig segítik a gyerekeket és az én munkámat is.”

Vélemény, hozzászólás?