U9: Edzőmérkőzésen vettünk részt

U9-es korosztályú csapatunk Budapestre utazott, ahol a Mészöly Focisuli látta vendégül egy felkészülési találkozó keretében!

Csapatunkból 11 játékos utazott el: Miskolczi Márton, Boross Balázs, Barankai Zalán , Varga Nándor, Szakács Bence , Pogonyi Patrik, Molnár Gábor, Szternák Flórián, Tóth Marcell, Rutai Barnabás , Veres Csongor.

Az eseményen nem az eredmény volt a legfontosabb, hanem inkább a csapatösszetartás és a gyakoroltak pályán történő megjelenítése. Az edzőmérkőzés 6+1-es létszámban zajlott!


Hegedűs Zsolt vezetőedző értékelése:
“A hétvégén Budapesten jártunk az U9-es csapatunkkal ahol a Mészöly Focisuli hasonló korú csapatával mértünk össze tudásunkat 6+1-es rendszerben. Annak ellenére, hogy sok volt a betegünk és a hiányzónk már az utazás is nagyon jó hangulatban telt. Ez volt az első ilyen edzőmérkőzése a csapatnak , ebben a rendszerben de biztos vagyok benne rengeteg ilyen lesz még mert jól szolgálta a gyerekek fejlődését. Voltak időszakok amik nagyon tetszettek. Nagyon jól támadtuk le a mérkőzés elején az ellenfelet, használtuk támadásépítésnél a területeket és rengeteg cselt vállaltunk fel labdakihozatalkor. Persze voltak hibák is de azért azt gondolom ez természetes. Én teljes mértékben elégedett vagyok mert azt gondolom egy jó csapat ellen fejlődhettek a gyerekek. Mindenképp kiemelném, Tóth Marci játékát aki végig nagyon agilis volt , rengeteg párharcot nyert és rengeteg gólhelyzetet teremtett saját magának és társainak is. Továbbá Varga Nándor és Miskolczi Marci remek és érett játéka mellett se mehetek el szó nélkül. Sokat kell még dolgoznunk de jó úton járunk.”

Vélemény, hozzászólás?