LU12: Ezüstérem Hatvanból

Leány U12-es korosztályú együttesünk Hatvanba volt hivatalos, ahol a házigazdák által szervezett tornán vettek részt.
A Hatvan, Nyíregyháza, MTK hármast követően érkeztek el az egri lányok a döntőbe, ahol a Ferencvárossal mérkőztek meg. A fináléban egy izgalmas, jó mérkőzésen egy gólos vereséget szenvedtek, így egy nagyon szép második hellyel gazdagodtak!

A tornát a rengeteg szurkoló mellett megtekintette Kiss László, Turtóczki Sándor szövetségi edzők, valamint a szintén az MLSZ válogatottak mellett dolgozó, korábbi egri ikon Szabó Ilona is.

A torna legjobb játékosának Majoros Hanna bizonyult.

Szivósné Bozsó Renáta vezetőedző értékelése:
“Hatvanban szerepeltünk egy nagyon jól megszervezett futsal tornán. Az U12-es korosztályban kezdődtek s küzdelmek, ahol a csoportunkban a Hatvan és a Nyíregyháza legyőzésével elsőként végeztünk. Következett az MTK a döntőbe jutásért, ahol magabiztos győzelmet arattunk. A döntőt a Fradival játszottunk, akik kapott gól nélkül jutottak be. A lányok mindent megtettek a győzelemért, de 2-1-re alulmaradtunk, így egy szépen csillogó ezüsttel gazdagodtunk! Kolleganőmmel Nagy Barbyval egy hosszú, fárasztó napon büszkén fogadtuk a gratulációkat ellenfeleinktől hogy milyen ügyes lányaink vannak. A hatvani szervezőknek pedig hatalmas taps, hisz profi körülményeket biztosítottak lányainknak!”

Vélemény, hozzászólás?