LU14: Tornagyőzelem Hatvanban

Leány U14-es korosztályú együttesünk Hatvanban szerepelt, ahol a házigazdák által szervezett Nemzetközi Tornán vett részt.

A csoportmérkőzések során neves ellenfeleken és egy válogatotton is túljutott a csapat, majd a fináléban szlovák ellenféllel került szembe. A találkozó nem hozott döntés, ezért jöhettek a büntetők, de az egri kapu – hűen a történelmünkhöz -, bevehetetlen volt!

A tornát a rengeteg szurkoló mellett megtekintette Kiss LászlóTurtóczki Sándor szövetségi edzők, valamint a szintén az MLSZ válogatottak mellett dolgozó, korábbi egri ikon Szabó Ilona is.

A torna gólkirálynője Csengeri Lili lett!

Szivósné Bozsó Renáta vezetőedző értékelése:
“A csoportunkban a Bp Honvéd és a DEAC legyőzésével, valamint a hatvani “válogatott” elleni döntetlennel az első helyen végeztünk. Következett a döntő ahol a Zólyom csapatával találkoztunk. Csengeri góljára az utolsó másodpercben érkezett az egyenlítés. Büntetőrúgások következtek, ahol Beksi Dalma úgy döntött: akkor ma neki nem rúgnak be egyet sem! Hatalmas ünneplés következett, volt sírás, tánc, az aranyérem a mi nyakunkba került! A gólkirálynő ebben a korosztályban Csengeri Lili lett! Kolleganőmmel Nagy Barbyval egy hosszú, fárasztó napon büszkén fogadtuk a gratulációkat ellenfeleinktől hogy milyen ügyes lányaink vannak. A hatvani szervezőknek pedig hatalmas taps, hisz profi körülményeket biztosítottak lányainknak!

Vélemény, hozzászólás?