KLUBÉLET: Régi igény valósulhat meg!

Az Eger Labdarúgó Sport Kft. az elmúlt évek szisztematikus munkájának újabb gyümölcse érkezhet Egerbe!

Klubunk az Egerhez köthető játékosoknak, szakembereknek, egyéb dolgozóknak igyekszik folyamatosan lehetőséget adni és jól látható, hogy egyre többen térnek “haza” klubunkba, városunkba.

Fentiek mellett az infrastruktúra fejlődése szemmel látható és igencsak dinamikus! Itt a főépület mellett, elég csak a műfüves és füves területekre (vagy épp a hozzájuk tartozó világítótestek korszerűsítésére) utalnunk, amely a fejlesztéseknek (ami közül több önerős volt) köszönhetően már országosan is elismerést vált ki. Az elmúlt időszakban olyan mennyiségű sportszakmai beruházás érkezett Egerbe, hogy azt érdemesebb személyesen megtekinteni, mint felsorolni – és jelen cikkünk sem erről szól.

Fentiek mellett klubunk a szakmai munkát is igen magas szintre emelte, hiszen a fiú és leány utánpótlásunk is deklaráltan az országos elitben található. Felnőtt csapatunk jelenleg harmadosztályú, de fontosnak tartjuk az építkezést – ezért reméljük hamarosan itt is tudunk előrébb lépni.

Az operatív testület tagjai folyamatos monitorozás alatt tartják a klubunkat választó játékosok és hozzájuk tartozó szülők igényeit, amelyet igyekszik a napi munkába beépíteni és azokat tevékenyen megvalósítani. Így jutottunk hozzá nemrégiben az újabb kis buszunkhoz – hiszen erre is igény mutatkozott.

Hosszú ideje értesülünk szülőktől, játékosoktól, hogy milyen jó lenne egy fedett pálya a Felsővárosi Sporttelepen, amellyel nagyjából minden felület egy helyen elérhető lehetne!

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy az Operatív Testület tevékenységének, munkájának köszönhetően az igényt tett követte és a napokban érkező tájékoztatás szerint a folyamatosan magas szakmai munkának, valamint a kiemelkedő irodai-, és klubháttérnek köszönhetően klubunk előzetes engedélyt kapott egy fedett műfüves pálya megépítésére – így elmondható, hogy ezen szülői (és labdarúgói) igény hamarosan megvalósulhat, segítve ezzel az óvodai (pindúr) csoporttól a képzést és a szülők logisztikai tevékenységét!

Ezzel a beruházással, elkészülte esetén újfent a minket választó sportolóknak kedvezünk!

Azonban nem állunk meg, hiszen vannak még terveink, amelyet szeretnénk megvalósítani, hogy minél több és értékes infrastruktúrát és élményt nyújthassunk az egri lakosoknak, egri sportolóknak!

Vélemény, hozzászólás?