Izgalmasan zajlott leány U14-es csapatunk hétvégéje!

Az együttes az MTK hasonló korú csapatát fogadta a Felsővárosi Sporttelepen. A fővárosiak szintén a bajnoki címért harcolnak a saját csoportjukban és végül 4:2-es győzelmet arattak!

A következő nap már a futsalé volt a főszerep, ahol a fiúk között eléggé fáradtan mozogtak a csajok, de a Heves csapatát még így is felülmúlták, azonban a Poroszló és a Tiszai most győzedelmeskedett. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el!

A csoportban a fiú bajnokságban a lányok 8 győzelmet arattak és 4 vereséget szenvedtek! A gólkirály jelen esetben gólkirálynő volt, hiszen Csengeri Lili 47 góllal végzett az élen!

Szivósné Bozsó Renáta vezetőedző értékelése:
“Az MTK U14-es csapatát fogadtuk edzőmérkőzésen Északi sporttelepen. Nem jó előjelekkel vàgtunk neki hiszen 7 hiányzónk volt betegség és sérülés miatt. Egy nagyon szimpatikus ellenféllel találkoztunk, akikre igaz a mondás, hogy “kicsi a bors de erős”. Sajnos nem voltunk elég gyorsak gondolkodásban, nem koncentráltunk eléggé, lassúak voltunk a labdával, de mivel az első felkészülési mérkőzésünk volt, így dolgozunk tovább, hogy hiányosságainkat fejlesszük. Gratulálok az MTK-nak, nyáron talàlkozunk, addig is sok sikert nekik a bajnokságban! Ezt követően lejátszottuk az utolsó futsal fordulót az U13-as vármegyei bajnokságban. Sajnos sok a sérült és a beteg, így egy cserével tudtunk utazni. Küzdelmes mérkőzéseket játszottunk, de érződött a lábakban a fáradtság az előző napi edzőmeccs miatt. Büszke vagyok a lányokra hogy a fiúk között egyre bátrabban futbaloztak.”

Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

Vélemény, hozzászólás?