U13: Kupa és edzőmérkőzés volt a program

U13-as korosztályú együttesünk a fiatalabbakhoz hasonlóan sűrű hétvégén van túl.

Szombaton részt vett az Egerben rendezett kupán, ahol kapott gól nélkül fejezte be a tornát – azonban mindez csak a második helyre volt elegendő!

Vasárnap már a Salgótarján hasonló korú csapatát látták vendégül felkészülési mérkőzés keretében és döntetlennel fejezték be a derbit.

Bánka Balázs vezetőedző értékelése:
“Szombat délután Egerben, a Körcsarnokban vettünk részt az I. Heves Megye Kupán! Sikerült azt a nem kis “bravúrt” elérni, hogy a téli időszakban 3 tornàn indultunk, mindegyiken veretlenek maradtunk, de ennek ellenére „csak” 3 ezüstérmet szereztünk! Sőt, most, az egész tornán még gólt sem kaptunk és így lettünk másodikok! De az igazsághoz hozzátartozik, hogy játékból többet többet vártam, valamint a helyzetkihasznàlàsunk gyenge volt! Vasárnap délelőtt az utolsó edzőmeccsünkön a Salgótarján csapatàt láttuk vendégül! A játék lényegesen jobban nézett ki! Labdabirtoklàsban, összjátékban az ellenfelünk fölé nőttünk, ha kellett és lehetőség volt rà, egyéni játékkal sikerült bontani az ellenfelet! Amivel viszont megint hadilábon àlltunk, az a kapu előtti megoldások! Helyzetek sokaságát hagytuk ki, a vendégeknek csak kontrából voltak lehetőségei! Az eredmény sokadlagos volt, de a tények kedvéért 2-2-es döntetlen született!”

Az együttes 2024. március 02-án 10:00 órától már bajnoki mérkőzésen szerepel a Mezőkövesd otthonában.

Vélemény, hozzászólás?