U15: Döntetlen az első bajnokin

U15-ös korosztályú együttesünk is elkezdte a tavaszi menetelését a Kiemelt Regionális Bajnokság Keleti csoportjában.

Első ellenfelünk hazai pályán, a fővárosi Ikarus csapata volt, akik az “odavágón” legyőzték a mieinket és a tabellán is előrébb teleltek.

A mérkőzésen az egri fiúk akarata érvényesült, irányították a meccset. Azonban az ellenfél egy tizenegyesből váratlanul vezetést szerzett, de a mieink ettől nem ijedtek meg és egy percen belül egyenlítettek. Ezt követően továbbra is nagyot hajtottunk a győzelemért, de semmi nem sikerült, ezért az első mérkőzés 1:1-es döntetlennel végződött. A részletes jegyzőkönyv IDE kattintva érhető el.


Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése:
“Ahogy azt a játékosokkal is megbeszéltük, sajnos nem tökéletes felkészülésen vagyunk túl. Nagyjából erre a hétre egyenesedtünk ki, de azt gondoljuk, hogy sok olyan dolgot sikerült gyakorolni, ami gyengeségünk volt, azonban a betegségek nem segítettek minket az elmúlt két hónapban. Nagyobb terhelést és munkát is kaptak a srácok és ahogyan azt már Hege Bá is említette az, hogy ezt komolyabb sérülés nélkül átvészeltük nagy munkájába telt az új eü. stábunknak – azon belül is Katának és Frankie-nek, akikről bátran elmondható, hogy a csapat tagjainak számítanak! A mérkőzésen azt gondolom, hogy sikerült irányítanunk és a – most már talán mondható – ránk jellemző dinamikus, kezdeményező játékot a pályára vinni. Több alkalommal lezárhattuk volna a meccset, ez most nem sikerült, így egy ponttal gazdagodtunk!”

A csapat a következő fordulóban 2024. március 10-én 11:00 órától a Szigethalom vendégeként lép pályára!

Vélemény, hozzászólás?