KLUBÉLET: Rólunk mondták

Az Eger Labdarúgó Sport Kft. különböző nemezetközi, valamint hazai akadémiai és tehetségközponti státuszú klubokkal napi szinten igyekszik tartani a partneri kapcsolatot.

Ennek sorában a magyar utánpótlás legjobb klubjaival, csapataival szinte hetente, havonta megmérkőzünk.

A bajnoki és kupa-, torna mérkőzések mellett keressük annak a lehetőségét is, hogy felkészülési találkozókon is tapasztalatokat, benyomásokat szerezzünk, illetve szakmailag konzultálhassunk más szakemberekkel.

Ebbe a sorba illik, hogy az elmúlt időszakban utánpótlás csapataink, valamint női labdarúgó együttesünk is Székesfehérváron, a Fehérvár FC-nél vendégeskedett!

A mérkőzések apropóján szólaltattuk meg a “Vidi” szakmai igazgatóját, a korábbi válogatott labdarúgót Simek Pétert és kértük rövid véleményét a tapasztaltakról!

A szakember így foglalta össze a látottakat:
“Nagyon köszönjük az Egernek, hogy elfogadta a meghívásunkat az U9 és U11-es korosztályunkkal, valamint a női felnőtt csapatokkalvaló edzőmérkőzésre. Szerettünk volna más régióból való csapattal is megmérettetni magunkat. Az egri klubon láttuk az elmúlt időszakban azt a fejlődést és stílust ami hozzánk és a nemzetközi sztenderdekhez is közel áll. Kiválóan alakultak a mérkőzések napjai és mind a szülőknek, mind szakmai stáboknak élmény volt nézni a mérkőzéseket. Fent szeretnénk tartani ezt a kapcsolatot és ha lehet, az Eger több csapatával, női és férfi részlegen is rendszeresen játszanánk, mert ezek hasznos napok voltak mindkét fél számára.”

Köszönjük a vendéglátást és az értékelést!

Vélemény, hozzászólás?