NŐI NB2: Vereség a Kassától

Női NB2-es labdarúgó csapatunk ismét nemzetközi mérkőzést játszott – ezúttal a szlovák másodosztályú Kassa csapatát láttuk vendégül!

Ellenfelünk csúcsformában érkezett, hiszen a kupa végjátékában járnak, míg lányainknak csak két hét múlva folytatódik az NB2.

A mérkőzésen valamelyest sikerült irányítanunk az eseményeket, Bukta Nikolett egészen elképesztő mozdulattal, míg Víg Klaudia klasszis megoldással szerzett gólt – azonban mindkettőt érvénytelenítette a játékvezető. A hölgyek nem hagyták magukat és Víg Klaudia ezt követően szabályos gólt szerzett, amivel előnybe kerültünk!

A mérkőzés vége felé lanyhult a figyelem és előbb egy öngóllal egyenlítettek a vendégek, majd közvetlenül a lefújás előtt egy távoli átlövéssel a győzelmet is megszerezték – annyira a lefújás előtt, hogy a középkezdésre már nem került sor…

EGER:
Ősz Cs. – Varga J., Végh D., Végh K. – Bíró P., Kota Sz., Kóka B., Pintér P., Kovács N. – Bukta N., Vig K.
Csereként lépett pályára: Bognár Zs., Polányi P., Bederna B., Jakab Zs., Csehi K., Pócs R.. Pifku V.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése:
“Finoman fogalmazva is rendkívül szomorú és csalódott vagyok. Az elmúlt időszak leggyengébb játékával és legrosszabb koncentrációjával léptünk pályára. Remélem rendbe tesszük magunkat az első mérkőzésre. Kiváló játékvezetést láthattunk!”

Vélemény, hozzászólás?