U17: Idegenbeli győzelem a rangadón

U17-es korosztályú együttesünk a bajnokság negyedik helyén tanyázó KISE csapatához látogatott a forduló rangadóján. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva tekinthető meg!

A mérkőzés döntő többségében mezőnyjáték zajlott, majd a hazaiak egy szemfüles gólnak köszönhetően vezetést szereztek. Az egriek azonban nem olyan fából vannak faragva, hogy csak úgy feladják. Egy szép támadás végén Barócsi Bence gyorsan egyenlített, majd Barta Csongor a győztes találatot is bevitte!

Ezzel csapatunk 2:1 arányban nyerte meg a rangadót és továbbra is a második helyen áll a tabellán!

Pápai Zoltán vezetőedző értékelése:
” A fővárosiak ősszel Egerben nagy csapást mértek ránk egy ötöst gurítva, ezért rangadónak mondható mérkőzésen kőkemény csatában sikerült igazi “CSAPAT”munkával elhozzni a három pontot. A meccsen végig a mi akaratunk érvényesült, de valahogy a támadásainknál az utolsó passzoknál rossz döntéseket hozztunk, egyetlen egy nagy ‘hibánkat’ viszont góllal büntették a hazaiak. Ennek ellenére továbbra is nagy nyomást helyeztünk a hazaiakra akiket a meccs utolsó szakaszában két védőjátékosunk góljaival teljesen megérdemelten sikerült hátrányból fordítva nyernünk. Gratulálok mindenkinek,nagyon nagy meló volt!!!”

A csapat következő mérkőzésén 2024. március 16-án 10:00 órától a Gödöllő csapatát látja vendégül.

 

Vélemény, hozzászólás?