NŐI NB2: Győzelem a rangadón

Női felnőtt labdarúgó csapatunk a tavaszi első fordulóban a dobogón telelő és évek óta a bajnokság első harmadában tanyázó Nyíregyháza Spartacus csapatát fogadta a Felsővárosi Sporttelepen! A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva tekinthető meg!

A derbire nagyon sok néző látogatott ki és a lányok ki is szolgálták őket. Az első félidő magabiztos játékot hozott és bár a remek erőből álló Nyíregyháza is veszélyeztetett, összességében megérdemelten tértek három gólos előnnyel a pihenőre az egri lányok.

A második félidő első részében továbbra is domináltunk és meg is szereztük a negyedik gólt, azonban rá egy percre szépítettek a vendégek melyet követően inkább mezőnymunka folyt és gól a helyzetek ellenére sem esett, így 4:1-es győzelemmel kezdtek a lányok, amellyel a vendégeinket megelőzve a tabella harmadik helyére léptek fel!

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése:
“Örülök, hogy a lányok betartották azt, amit kértem tőlük. Az első félidő különösen jól sikerült, de a másodikra sem panaszkodhatunk. Óriási sikert arattunk egy jó csapat ellen! Külön köszönet a sok néző jelenlétéért és biztatásáért! A lányok nagyon büszkék voltak, hogy újfent vastaps kíséretében vonulhattak az öltözőbe.”

A csapat 2024. március 24-én 12:00 órától Budapesten a BVSC vendége lesz.

Vélemény, hozzászólás?