U13: Szoros mérkőzés Diósgyőrben

U13-as együttesünk az elmúlt hétvégén Miskolcon, a DVTK vendégeként lépett pályára. A hazaiak az idei bajnokságban még nem találtak legyőzőre, így egyértelmű esélyesnek számítottak. A mérkőzés jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el!

A srácaink azonban nagyon odatették magukat, óriásit küzdöttek, helyenként a játék is rendben volt, így a borsodi csapat csak az utolsó pillanatban tudta eldönteni a mérkőzést.

Bánka Balázs vezetőedző értékelése:
“Szombaton a DVTK Akadémiához látogattunk! Mondanom se kell, nem mi számítottunk a mérkőzés esélyeseinek! A csapat olyan teljesítménnyel lepett meg engem, magukat, szülőket, ami előtt le a kalappal! Hozzáállás-akarat: csillagos ötös volt mindenkitől! Természetesen a hazaiaknál volt többet a labda, de szervezettséggel, akarattal, igyekeztünk eltüntetni a tudásközti különbséget! Olykor szerencsénk is volt, Móré Kende a kapuban, fogott, mint a zöld festék! Nagyon sokáig jól tartottuk magunkat, majd a mérkőzés hajrájához közeledve, egy igencsak véleményes büntetőt kaptak a miskolciak… Majd az utolsó percben rúgtak rá még egyet a diósgyőriek, amikor próbáltunk feljebb menni, és kinyíltunk hátul! De emelt fővel jöhettünk le a pályáról!”

A csapat legközelebb 2024. március 28-án 11:00 órától Nyíregyházán lép pályára.

Vélemény, hozzászólás?