NB3: Vereség Újpesten

NB3-as labdarúgó csapatunk a hétvégén az Újpest II. vendégeként lépett pályára. Debreczeni Dávid és Hegedűs Dávid nem utazott el Budapestre. A részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Együttesünk a Bukrán E. – Balázs P., Zvara D., Gyurkó M., Sós M. (Gíber A., 50.), Oláh B., Farkas G. (Koczka K., 76.), Juhász G., Géringer T. (Nagy-Kolozsvári D., 65.), Nagy Á., Almomani N. összeállításban szerepelt.

A mérkőzésen a csapatunk irányított, azonban gólt nem sikerült elérni, így a szünetben gól nélküli döntetlennel vonultak öltözőbe a csapatok.

A második etap elején Dékei Márk szerzett vezetést, amelyet Mari Zoltán és Sarkadi Kristóf növelt három gólosra, melyre Balázs Patrik válaszolt a részünkről, így 3:1-es vereséget szenvedtünk.

Lázok János vezetőedző értékelése (heol.hu):
“Lehet, hogy nem tetszik, amit mondok, de a játék képe alapján ezt a meccset hátom-négy góllall kellett volna megnyernünk. Egyszerűen nem érdemlünk addig ilyen eredményeket, amíg az elöl lévő játékosaink ennyire súlytalanok támadásban. Próbálunk ezen majd változtatni az edzésmódszereinkkel. Sok sikert kívánok az Újpestnek!”

Az együttes legközelebb 2024. április 21-én 17:00 órától a REAC csapatát fogadjuk.

Vélemény, hozzászólás?