U13: Vereség Kisvárdán

U13-as korosztályú együttesünk Kisvárdán vendégeskedett. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Csapatunk a 35-ik percig egyenrangú ellenfele volt a hazaiaknak, azonban ekkor két perc alatt dupláztak a szabolcsiak. Újabb húsz percig szintén jól tartották magukat az egriek, de egy ismételt négy perces kihagyás – ahol újra dupláztak a ‘várdaiak -, eldöntötte a bajnokit.

Bánka Balázs vezetőedző értékelése:
” Bizakodva vártam a találkozót, bíztam benne, ha egész meccsen motiváltak leszünk, tudunk egy jó, éles meccset játszani az esélyesebb hazaiak ellen! A mérkőzés elején nem igazán találták az ellenszert a lelkes, szervezett védekezésünk ellen, a mezőnyfölény ellenére, egy-egy átlövéssel voltak csak veszélyesek a kisvárdaiak, sőt, a 20-dik perc végén, egy pontrúgás után, a vezetést is megszerezhettük volna, de a kapufáról kifelé pattant egy fejesünk! Ezt követően, sajnos könnyű gólokat adtunk, az amúgy is jobb hazaiaknak, szögletek, és kontrák után! Leginkább itt jön ki a csapatok közti különbség, hogy ahogy fáradunk, nem tudunk úgy koncentrálni, jönnek elő a pontatlanságok, az egyéni hibák, és a jobb csapatok ezt könyörtelenül kihasználják!  És elől sem tudunk már jó döntéseket hozni! Ennek ellenére egy rossz szót nem szólhatok a fiúkra, az igyekezettel nem volt gond, hogy még szorosabb meccset tudjunk játszani ilyen szintű ellenfelek ellen, sok mindennek össze kell jönnie! Ma ez ennyire volt elég!”

A csapat legközelebb 2024. április 20-án 10:00 órától a Mezőkövesd Zsóry csapatát fogadja.

 

Vélemény, hozzászólás?