U15: Döntetlen Baján

U15-ös korosztályú együttesünk péntekre előrehozott mérkőzésen, hosszú utazást követen a LUA Baja vendége volt. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

A hazaiak rendkívül jó formában voltak, hiszen az utolsó mérkőzéseiken idegenben verték meg a bajnoki címért hajtó DEAC-ot, valamint hazai pályán a dobogón lévő Békéscsabát – így könnyű mérkőzésre nem számíthattunk.

A mérkőzés első félidejében enyhe fölényben játszottunk – még úgy is, hogy Szegedi Zoltánt a mérkőzés elején le kellett cserélni sérülés miatt. Az első etapban Bányi András szerzett vezetést, így egy gólos előnnyel vonultunk pihenőre – amikor ismét egy sérülés miatt kellett cserélni.

A második félidőben mindkét csapat előtt adódtak helyzetek, de az első játékrésszel ellentétben a hazaiak álltal most közelebb a gólhoz. A hosszabbítás első pillanataiban csapatunk előtt adódott egy óriási lehetség, majd az előrevágott labdából egyenlítettek a hazaiak – melyet követően véget ért a bajnoki.

A mérkőzés egészét tekintve reális a pontosztozkodás.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése:
“Lassan-lassan kezdünk kiegyenesedni, bár még mindig nem ideális a létszám. A debreceni mérkőzéssel ellentétben a fordulópontban, most sikerült már ismét ritmusváltanunk. Bár ellenfelünk az utolós másodpercben egyenlített ki, ennek ellenrée azt kell mondanom, hogy teljesen megérdemelt a bajaiak gólja.”

A csapat legközelebb 2024. április 27-én 14:00 órától a Békéscsaba csapatát fogadja.

Vélemény, hozzászólás?