NB3: A DEAC csapatát fogadjuk

NB3-as labdarúgó csapatunk 2024. május 05-én 17:00 órától a DEAC csapatát fogadja a Szentmarjay stadionban.

A két csapat azonos pontszámmal, azonos gólaránnyal áll az ötödik helyen a tabellán. A mérkőzést Drabon Barnabás vezeti, segítői ifj. Imrő János és Szilágyi Zsolt lesz.

Nagy-Kolozsvári Dániel sérülés miatt nem lép pályára.

Megkérdeztünk két játékost és természetesen a vezetőedzőt, hogy mit várnak a mérkőzéstől!

“Egy masszív és jó játékosokból álló DEAC látogat hozzánk a hétvégén. Szeretnénk a pályára a legjobb tudásunkat kivinni és egy nagyon felszabadult játékot felvenni, ami mellé párosul majd a jó eredmény és reményeim szerint kiszolgáljuk a hazai nézőket!!”

“Személy szerint, hasonlóan jó játékot várok a csapattól, mint az elmúlt két mérkőzésen. Ez a két győzelem – ami mellé jó játék is párosult -, erőt és önbizalmat kell adjon a társaságnak! Az ellenféllel kapcsolatban azt gondolom, hogy az előző félévben a legnehezebb mérkőzésünk volt a DEAC elleni. Jól felkészült, jó futballt játszó, agresszív csapatról van szó, akik összeszokottak és az osztályhoz képest egyénileg is jó játékosaik vannak. Ettől függetlenül azt gondolom, hogyha mi fel visszük a pályára a saját játékunkat és önbizalommal fogunk futballozni, akkor itthon tudjuk tartani a 3 pontot és a bajnokság végét egész széppé tudnánk varázsolni. A hátralevő pár mérkőzésen arra fogunk törekedni, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtve, jó eredményekkel tudjuk zárni ezt az évet!”

“Erős csapat ellen fogunk játszani, akiknek a játékosai rutinosak. Jó meccs lesz, mert mindkét csapat támadó focit játszik. Bízom benne, hogy ugyan azt a kreatív, gyors játékot fogjuk tudni játszani, amit az elmúlt meccseken.”

 

!!! HAJRÁ FIÚK, HAJRÁ EGER !!!

Vélemény, hozzászólás?