U13: Vereség Diósgyőrben

U13-as korosztályú együttesünk Miskolcra látogatott, ahol a DVTK csapatával mérkőzött meg. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

A csapat keményen állt bele a mérkőzébe, az első negyedben nem esett gól. Ezt követően is jól koncentráltak a mieink, bár a miskolciak megszerezték a vezetést. Az utolsó negyedben azonban kicsit szétestünk, melynek köszönhetően végül magabiztos diósgyőri siker született.

Bánka Balázs vezetőedző értékelése:
“Bár a mérkőzés végére szétnyílt az a bizonyos olló a két csapat között, ennek ellenére az első három etap nem nézett ki rosszul, bizakodásra adhat okot ez a teljesítmény később, majd nem akadémiai szintű csapatok ellen! Az első 20 perc után 0-0-val fordultunk, stabilak, szervezettek voltunk! A második negyedben a hazaiak könyörtelenül kihasználták a hibáinkat, 2-0-s előnyre tettek szert! A harmadik játékrész nézett ki számunkra a legjobban, egy szemre is tetszetős támadás végén sikerült szépíteni, bár a miskolciak hamar válaszoltak rá, de ebben az időszakban többször is sikerült a kontráinkat végig vinni, a kapu elé odaérni, lövésig eljutni, bár már számunkra a nagyobb iram, a sok labda nélküli mozgás, védekezés, a nagy melegben, szép lassan felőrölt minket! 3-1-el fordultunk az utolsó húsz percre, addigra gyakorlatilag elfogytunk, a minőségi cseréi miatt, valamint frissebbek is voltak már ezáltal a Diósgyőriek, bedaráltak minket! Összességében az eredmény ellenére elégedett vagyok a fiúkkal, nekünk nem az ilyen szintű csapatokkal kell igazából versenyeznünk! Amit tudtunk megtettünk, emelt fővel jöhettünk le a pályáról, ahol 60 percig meg tudtuk nehezíteni az ellenfél dolgát! Az utolsó két forduló lesz még számunkra az igazi értékmérő, ahol bizonyíthatunk, hogy hová jutottunk el az elmúlt egy év alatt!”

A csapat legközelebb 2024. május 18-án 10:00 órától a Nyíregyháza Spartacus csapatát látja vendégül.

Vélemény, hozzászólás?