NŐI FELNŐTT: Megnyertük a vármegyei bajnokságot

Női szekciónk, az NB2-es labdarúgó bajnokság mellett, a Nógrád Vármegyei bajnokságban is elindította csapatát. A második csapat indítása fontos szerepet tölt be a csapat életében, hiszen azok, akik kevesebbet játszottak vagy edzettek az adott héten, mérkőzés terhelést kaphattak, valamint az alacsonyabb alsó korhatár miatt, több fiatal is hamarabb mutatkozhatott be a felnőtt mezőnyben.

Az együttesre a bajnokság utolsó két mérkőzésén az SBTC I., valamint a Talent csapata várt. Mindkét bajnokit megnyerték az egri hölgyek.

Az utolsó fordulót követően kialakult a bajnokság végeredménye, amelyet csapatunk nyert meg, 11 pontos előnnyel a Salgótarján előtt, akik egy ponttal előzték meg a Dorogháza gárdáját. A pontvadászatban, a 18 mérkőzésen egy vereség és egy döntetlen mellett, 16 alkalommal győzedelmeskedtünk. Huszár Viktória a kapuban parádézott, hiszen az összes mérkőzésen ő állt a háló előtt és mindösszesen 8 gólt kaptunk.

A csajok a kapu előtt is feltalálták magukat, hiszen 132 gólt szereztek. A bajnokság gólkirálynője a 13 esztendős Csengeri Lili lett, míg a második helyen Végh Katalin, a harmadikon pedig Szivósné Bozsó Renáta végzett.

A csapat tagjai:
KAPUS:
Huszár Viktória
MEZŐNYJÁTÉKOSOK:
Kovács Nelli, Szivósné Bozsó Renáta, Kóka Jázmin, Végh Katalin, Csengeri Lili, Dr. Borosi Dorina, Pintér Petra, Bíró Petra, Bederna Benita, Stránszki Alexandra, Pifku Vivien, Végh Diána, Mátyás Patrícia, Szunyogh Nikoletta.
EDZŐ:
Dr. Vitányi László

A női szekció remek szezont fut eddig, hiszen a két bajnokság fejeződött eddig be és a Futsal NB2 után, a vármegyei bajnokságban is aranyérmet szereztek a lányok, így eddig két bajnoki címet gyűjtöttek be a 2023/2024-es szezonban.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése:
“Nagyon fontosnak tartom, hogy ha van lehetőség, akkor második csapatot is tudjunk indítani. A nógrádi bajnokságban szimpatikus klubok, játékosok vannak, így minden esetben nagy örömmel utaztunk el játszani. Boldog vagyok a bajnoki cím miatt, megérdemelték a lányok – főleg úgy, hogy szinte soha nem játszottunk ugyanabban a felállásban. A második csapat létjogosultságát jelzi a góllövőlista is, ahol helyet kapott a szemtelenül fiatal Csengeri Lili és a keret legrutinosabb tagja, Szivósné Bozsó Renáta is. Gratulálok a csajoknak, szuperek voltak!”

Vélemény, hozzászólás?