LU14: Vereség az utolsó mérkőzésen, de EZÜSTÉRMES A CSAPAT

Leány U14-es korosztályú csapatunk, hazai pályán fejezte be a bajnokságot. Vendége az FC Hatvan csapata volt. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

A csajok számára tét nélküli volt a derbi, hiszen már korábban bebiztosították a bajnokságban a második helyüket – ez azonban sajnos meg is látszott rajtuk. Korántsem nyújtottak olyan teljesítményt, mint a pontvadászat során – így a lelkes és nagyot küzdő hatvaniak megszerezték a három pontot.

A csapat teljesítménye ettől függetlenül egész évben parádés volt, amelynek eredményeképpen a második helyen fejezték be a bajnokságot.

A bajnokságból egy mérkőzés van hátra és, ha nem történik valamilyen “csoda”, akkor a gólkirálynői cím is Egerbe kerül, hiszen játékosunk, Csengeri Lili 80 találatot ért el. Ez jelenleg 24 góllal több, mint a második helyen álló és még egy mérkőzést játszó Nagy Fanni találatainak száma.

Nagy Barbara edző értékelése:
“Szerettük volna győzelemmel búcsúzni az idei bajnokságtól, sajnos nem sikerült. Egy labdakihozatalunkban rossz döntést hoztunk, a saját kapunk előterében eladtuk a labdát, melyet a végig 100 fokon égő ellenfél góllal büntetett. A futballt mi próbáltuk játszani, azonban a mai nap nem tudtuk gólraváltani a helyzeteinket.”

Vélemény, hozzászólás?