NB3: Vereség a Tiszafüredtől

NB3-as labdarúgó csapatunk a remek formában lévő Facultas-Tiszafüred VSE csapatát fogadta a hazai szezonzárón. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

Bár a vendégek az egyik legjobb formában lévő csapatként érkeztek Egerbe, sikerült a mérkőzés elején Zvara Dávid révén vezetést szereznünk, amit a szünetig meg is tartottunk.

A második félidő elején egyenlítettek a vendégek, majd az utolsó negyedórában, a korábbi egri játékos, Pataki Viktor révén a győztes találatot is bevitték.

A mérkőzés videós összefoglalója ITT tekinthető meg.

Együttesünk maradt a kilencedik helyen.

Lázok János vezetőedző értékelése (heol.hu):
“Ez a mérkőzés teljes mértékben megmutatta az elmúlt félévben mutatott arcunkat. Az első félidőben sokkal jobban játszottunk, mint az ellenfelünk, legalább négy-öt góllal kellett volna vezetnünk. A második játékrészben visszaesett a játékosok összpontosítása, nem úgy működtünk, mint egy csapat, akkor már a rosszabbik arcunkat láthatta a közönség, így jött a pofon, vagyis a vereség. Egy fiatal játékosnak 90 percen át végig koncentrálni kell, ám ez csak abban az esetben lehetséges, ha a futballt munkának tekintjük, nem pedig szórakozásnak. Az ifjak a jövőjükkel játszanak és a megélhetésükkel. Ha mi leszünk itt a következő szezonban is, akkor biztos vagyok abban, hogy akik velünk dolgoztak, azok sokkal jobbak lesznek, ahogy edzőként mi is gyarapodtunk egy év NB III.-as tapasztalattal. Még vár ránk egy mérkőzés, ahol bízom benne, hogy sikeresen zárunk.”

A csapat utolsó mérkőzésére 2024. május 26-án 17:00 órától került sor, amikor a DVTK II. F4R vendégei leszünk.

Vélemény, hozzászólás?