U17: Döntetlen Szolnokon, ezüstérem a bajnokságban

U17-es korosztályú csapatunk az utolsó fordulóban, a dobogóért harcoló Szolnok otthonában zárta a bajnokságot. A részletes jegyzőkönyv ellenfelünkre kattintva érhető el.

A csapat nem volt könnyű helyzetben, hiszen osztálykirándulás tizedelte a csapatot és mindemellett Molnár-Nagy Marcell, Hamar Botond, Koczka Krisztofer és Barta Attila Csongor az NB3-as csapat keretében kapott helyet.

A hazaiak, a mérkőzés elején vezetést szereztek, amit a második játékrész elején büntetőből növeltek. Azonban az egriek feljebb kapcsoltak és hét perc alatt egyenlítettek, de az eredmény már nem változott, 2:2-es döntetlennel ért véget a bajnoki.

Csapatunk sokáig harcban volt a bajnoki címért, végül az előkelő második helyen fejezte be a szezont – nyolc ponttal megelőzve a bronzérmes KISE csapatát.

A házi gólkirály, Kelemen Balázs lett, aki 23 találattal a bajnokság hatodik helyén végzett a vonatkozó listán.

Pápai Zoltán vezetőedző értékelése:
“A csapat keretének erejét bizonyítja hogy 10 (!!!) játékos hiányában is sikerült egy nagyon jó mérkőzést játszanunk a dobogóra pályázó Szolnok ellen.  A hazaiak két rögzített pontrúgás után, két gólos előnyre tettek szert, amit nagyon nagy erőfeszítésel, akarattal és szép gólokkal tudtunk kiegyenlíteni. Az utolsó 15-20 perc nagyon lüktető volt, mindkét csapat előtt adódott óriási gólszerzési lehetőség a mérkőzés lezárásához, ám mindkét oldalon hozzták a kapusok a “bravúrt”, így igazságosnak mondható eredmény született.”

Vélemény, hozzászólás?