NB3: Vereség az utolsó bajnoki mérkőzésen

NB3-as labdarúgó csapatunk a zárófordulóban Miskolcra, a DVTK II csapatához látogatott. A bajnokság végén a szakmai stáb a magasabb osztályú klubokhoz hasonlóan, több fiatalt is kipróbált a csapatban, ezzel is szűkítve, hogy mely utánpótlás korú játékosokra lehet számítani a következő évben.

Lehetőséget kapott a fél éve stabilan az első csapattal készülő Molnár-Nagy Marcell kapus, a vármegyei első osztályú együttes házi gólkirálya Berecz Kornél, a bajnoki ezüstérmes U17-es együttes meghatározó tagjai, Hamar Botond és a már “sokadik” NB-s mérkőzésén pályára lépő Koczka Krisztofer. Az összes játékos a saját korosztálya mellett, már második csapatunkban is pályára lépett, így a miskolci debütálás jelentette a következő lépcsőfokot. Nem mellékesen, az összes játékos egri, saját nevelés.

Csereként Barta Attila Csongor és Neufeld Tamás is játéklehetőséget kapott.

Az együttes egyenrangú ellenfele volt a borsodiaknak, akik a Stadionba vitték a mérkőzést, ezáltal fokozva az élményt az összes játékos számára.

Sajnos a csapat az utolsó bajnokin alulmaradtuk, így a kilencedik helyen fejeztük be a szezont.

Lázok János vezetőedző értékelése:
“Jó meccset játszottunk és köszönet a Diosgyőrnek, hogy a stadionba vitték a bajnokit, mert ez a fiataloknak nagy élmény volt. A fiatalok bizonyítottak, külön örülök Molnár-Nagy Marcellnak, mert láttunk sok kapust, de ő nagyon tehetséges és remélem minél hamarabb nőni fog. A többi fiatal is bizonyitott és azt gondolom eljutottak arra a szintre, hogy a felkészülés kezdetétől a harmadosztályú csapattal gyakoroljanak. Köszönöm az egész évet a szurkolóknak és az összes Eger SE dolgozónak is.”

Címlap fotó: dvtk.eu

Vélemény, hozzászólás?