U9: A Dunamenti Gálán szerepeltünk

U9-es korosztályú együttesünk az I. Dunamenti Gála döntőjében vett részt, a Kelen sportpályáján.

A meglehetősen színvonalas tornát a szervezők a Socca Hungary-val közösen hozták tető alá. Együttesünk a csoportban győzedelmeskedett a szegedi SZEOL és a Boda csapata ellen, döntetlent játszott a korábbi bajnok Kecskemét ellen, valamint egy remek mérkőzésen vereséget szenvedett a DAC csapatától. Mindösszesen rosszabb gólkülönbsége miatt maradt le a bajnoki címért zajló rájátszásról.

A helyosztókon ezt követően legyőzte a Gyula és a Nyíregyháza csapatát, valamint vereséget szenvedett az Újpest együttesétől, így az alsóház előkelő, ötödik helyére futott be.

Hegedűs Zsolt vezetőedző értékelése:
“Annak ellenére, hogy sok játékosom Münchenben vett részt egy nemzetközi tornán, így is nagyon szép számban jelentünk meg és ha már ott voltunk játszottunk nyolc remek mérkőzést. Nagyon büszke lehetek a fiúkra. Szenzációs 3-3 döntetlent játszottunk a Dunamenti Kupa korábbi győztese és bajnoka a Kecskemét ellen, egy nagyon intenzív meccsen, remekül helytálltunk a nagyon jó erőkből álló DAC ellen. Külön senkit se emelnék ki, hiszen mindenki kivette a részét ebből a napból. Ha valakit ki kellene emelnem mégis, akkor Kovács-Kolozsvári Lóránt nevét megemlíteném, hiszen ő U8-as játékos és végig nagyon bátor, kezdeményező focit mutatott be az idősebb és nagyobb gyerekek ellen. Gólt szerzett, gólpasszokat adott és nem volt megilletődve. Remek szervezés, jó mérkőzések, fantasztikus csapatok. Rengeteg ilyen tornára van szükség Magyarországon. Gratulálok a szervezőknek is. Mi ismét sokat tudtunk tanulni ebből a napból.”

Vélemény, hozzászólás?