NŐI SZEKCIÓ: Évzáró szülői értekezletet tartottunk

A hagyományoknak megfelelően, klubunk női szakága évzáró szülői értekezletet tartott az Északi Sporttelepen.

Az eseményre az összes leány gyermek gondviselőjét invitálta a klub. Örömteli volt, hogy a szülői értekezlet ideje alatt, az ovis lányok, nagyjából harminc fővel edzést tudtak tartani.

A klub részéről Dr. Vitányi László szakágvezető köszöntötte a megjelenteket, majd ismertette a következő bajnoki évad stábját. A prezentáció során szó esett arról, hogy talán a legsikeresebb évén van túl az egri női labdarúgás, a teljes szekciót tekintve, hiszen felnőtt és utánpótlás csapataink is rengeteg érmet szereztek, bajnoki-, és gólkirályi címek sorát szerezték. A tervek között tájékoztatta a szülőket, hogy minden korosztálynál edzőpáros fog dolgozni, de lesz ahol három edző is figyelni fog a játékosokra. A korosztályok átrendezésre kerülnek az MLSZ elvárásának megfelelően.

Tovább erősítjük az egyéni képzést, valamint a női vonalon bevezetésre kerül mozgáskoordináció-, és erőnléti fejlesztés is, mely feladat ellátására új szakember érkezik a klubhoz.

A mögöttünk hagyott évad vonatkozásában a megvalósult célok bemutatása mellett, az elmaradt vagy hiányos részlegek is kiemelésre kerültek.

Örömteli, hogy magas létszámmal dolgozhat minden korosztály, valamint a strandlabdarúgó csapat után, immáron futsalban is első osztályú együttese van Egernek.

A klub fontos pillérként tekint a hagyományok ápolására, ezért a tavalyi évben megrendezett Egri Női Labdarúgó Nap rendezvényből hagyományt szeretnénk teremteni, ezáltal is folyamatosan megemlékezve azokról, akik bármikor is pályára léptek színeinkben.

A szülői értekezlet végén a kérdésekre is válaszoltak a megjelent edzők.

A mögöttünk hagyott évadról, a szakágvezető hamarosan egy interjú keretében ad tájékoztatást az érdeklődőknek.

Vélemény, hozzászólás?