U10: Dunamenti Liga éremátadó

U10-es korosztályú együttesünk egész évben kiegyensúlyozott és remek teljesítmény nyújtott. Azt, hogy a korosztályban óriási potenciál rejlik, rengeteg kupán, tornán, mérkőzésen bizonyította a csapat. Mondanánk, hogy Magyarországon, de ez nem fedné a valóságot – hiszen Európa több országában is letették névjegyüket.

A csapat a Dunamenti Liga sorozatban is részt vett. A bajnokságban 30 mérkőzésen kellett helytállni, melyek során 21 győzelem és 1 döntetlen mellett, mindösszesen 8 alkalommal hagytuk el vesztesen a pályát.

A stabil teljesítmény a bajnokság végelszámolásánál azt jelentette, hogy az egriek, az Újpest és a Budapest Honvéd mögött, a dobogó harmadik fokán végeztek. A rangos csapatokkal teletűzdelt mezőnyben, ez óriási bravúr és siker.

A csapatnak, a Dunamenti Liga vezetősége nevében, Moskovics Gábor szervező adta át a kupát és az érmeket – mégpedig Egerben, az Északi Sporttelepen. A díjátadón a klubvezetés részéről Szabó Róbert és Dr. Vitányi László vett részt.

A bajnokságban bronzérmet szerző csapatban az alábbi játékosok léptek pályára:
Filep Zalán, Nagy Bence, Dancs Dominik, Tanárki-Fülöp Sára, Czinege Balázs, Király Soma, Juhász Örs, Czank Csongor, Kun Levente, Lévai Marcell Áron, Roszkos Lénárd, Domoszlai Olivér, Nádaski Zétény, Kereszturi Olivér, Kovács Bence, Szabó Zente, Menyhárt Tamás, Telek Marcell, Veres Ádám, Horváth Ádám, Veréb Balázs, Holló Áron.

A bajnokság kiemelt játékosaként Kun Levente került díjazásra.

Levi öt éves kora óta az Eger SE  igazolt focistája. A kezdetektől, az egy évvel idősebbek között, vagyis a 2014-es korosztályban játszik. Hétről-hétre bizonyítja, hogy mind védekezésben, mind támadásban a csapat egyik meghatározó tagja. Klubunk egyik kiemelt tehetsége.

Nagy Barbara vezetőedző értékelése:
“Bár egy korábbi cikkben azt olvastam meglepetés a harmadik helyezésünk, én ezt egy percig nem gondolom így. Tíz hétvégén keresztül vettünk részt a Dunamenti Liga mérkőzésein. Nagyjából minden csapatot ismertünk, hiszen korábbi tornák, kupák alkalmával már mindenkivel volt lehetőségünk játszani, így titkon reméltem, hogy az élmezőnyhöz tartozunk majd. A gyerekek ezekkel a minőségi mérkőzésekkel fejlődtek a legtöbbet a szezon során, hiszen a csapatok ebben a ligában mindig a legjobb, legerősebb keretükkel érkeznek. A bajnokság során nem számolgattuk a pontokat, szorgalmasan edzettünk, a srácok motiváltan, remek hozzáállással vettek részt a mérkőzéseken. Nagyon örülünk a bronzéremnek, rengeteget tettünk érte: gyerekek, edzők, szülők! Köszönet illeti  a klubot, illetve a liga szervezőit, akik ezzel a nagyszerű díjátadóval még emlékezetesebbé tették a srácok számára ezt!”

Vélemény, hozzászólás?