U6: Hajdunánáson hódítottak a picúrok

U6-os korosztályú együttesünk is elindult a Hajdunánáson rendezett tornán.

A pindúr gyerkőcöknek hatalmas élmény minden hasonló esemény, így a hajdusági torna is tág szemeket és mosollyal teli pillanatokat eredményezett náluk.

Két kis csapattal vágtunk neki a rendezvénynek ahol nyolc csapat versengett egymással. A “2018” as csapat a harmadik helyen végzett. Fantasztikus gólokat és nagyszerű megoldásokat mutatva.
A “2019” es alakulat, Tanárki-Fülöp Rozival kiegészülve alkotott egy szintén ütőképes kis csoportot. Ők a második helyet szerezték meg a rendezvényen.

Fűkő Tibor értékelése:
“Amellett, hogy a gyerekek nagyon jól érezték magukat a délelőtt folyamán, mindenképpen örvendetes, hogy már ebben a korban is a klubunk alapelveit sikerült visszakapni a piciktől. Azonnal támadták a labdás emberkét és igyekeztünk a labdavezetéseket és cseleket kapuralövéssel befejezni. Ezek alapján köszönöm a munkát a felkészítő edzőknek akik a “Pindur csoport” foglalkozásain részt vesznek: Németh Kristóf, Molnár Axel, Suszter Gábor, Gáspár Milán és Hegedűs Zsolt. Látjuk a következő szezont hogyan kell tovább folytatni. Jó pihenés Mindenkinek!”

Vélemény, hozzászólás?