U7: Hajdunánáson jártunk

U7-es korosztályú csapatunk az év vége felé közeledve még két tornán lép pályára. Ezek közül az elsőt, Hajdunánáson tudta le a csapat.

A kupán minden játékos aranyéremmel gazdagodott, a rengeteg mosoly, csel és gól mellett – így boldog gyerkőcök térhettek haza a hajdúságból!

Csapat tagjai:
Tóth Olivér, Labancz Vince, Német Attila, Orosz Hunor Bendegúz, Bagyinszki Tamás, Vajó-Méreg Csaba.

Bíró Petra vezetőedző értékelése:
“Sajnos a szervezés nem volt a legmegfelelőbb, rengeteg csúszás, illetve kavarodás volt a pályabeosztással és a játékvezetőkkel is. A mérkőzéseket illetve sikeresen továbbjutottunk a csoportból és a helyosztón győzelmet arattunk a Filo SE csapata ellen. Minden gyerkőc aranyéremmel gazdagodott ebben a korosztályban, nem volt eredmény hirdetve. Sajnos az első két mérkőzésen aludtunk, nem voltunk elég kezdeményezőek, talán kicsit a bátortalanság is jellemző volt. Ezután viszont sikerült a harmadik és a negyedik mérkőzésen, majd a helyosztón is jól játszanunk. Gólgazdag torna volt, remek hangulattal. Lehettünk volna az első perctől kezdve élesebbek, aktívabbak, ebben most sajnos csak ennyi volt. Legközelebb az Emerson Kupán fog a csapat részt venni az egyel nagyobb korosztály csoportjában, igazi erőfelmérő lesz! “

Vélemény, hozzászólás?