NŐI NB2: Egy érkező, egy távozó

Női labdarúgó csapatunk megerősítése tovább zajlik – ami a csoportbeosztást követően immáron az új célkitűzésekhez igazodik!

Nyári harmadik szerezményünk, az Újpest csapatától érkező Fazekas Vivien. A 20 esztendős játékos az elmúlt évadban, 18 bajnoki mérkőzésen szerepelt a második helyen végző fővárosiaknál. Pályafutása során, már 16 esztendősen bemutatkozott a másodosztályban, az Airnergy színeiben, ahol 27 NB2-es bajnokin lépett pályára. A két budapesti csapat között, a Kelen együttesét erősítette, amely akkor az NB1-ben szerepelt.

Üdv Egerben Vivi, sok sikert nálunk!

Rossz hír mindezek mellett, hogy váratlanul bejelentette távozását Polányi Petra, aki a Puskás Akadémia csapatához igazol. A 16 esztendős játékos az elmúlt szezonban, minden sorozatot figyelembe véve 61 (!!!) bajnokin lépett pályára. Felnőtt csapatunkban már fiatalon bemutatkozott, ahol zsenge kora ellenére, már 24 NB2-es találkozón lépett pályára és az együttes egyik meghatározó játékosa volt!
“Nyáron egy személyi váltás mellett döntöttünk, azonban hiába voltunk “nagyon jó fejek”, még így is óriási kárt okozott a bosszú a klubnak, a csapatnak. Mindez azt bizonyítja, hogy jobb volt most meglépni, mert rossz belegondolni mi lett volna később… Sok sikert kívánok Polesznak. Az új igazolások sora még nem ért véget, hiszen látni kell, hogy az MLSZ döntése miatt, az elmúlt évtizedek talán legerősebb Keleti csoportja áll előttünk és szeretnénk az első öt csapat között végezni” – értékelt a csapat edzője, Dr. Vitányi László.

Eddigi érkezők: Nagy Daniella (Csepel), Ramor Korinna (Fehérvár), Fazekas Vivien (Újpest)
Eddigi távozó: Polányi Petra (Puskás), Nagy Vivien (?)

Vélemény, hozzászólás?