U14: Győzelem Mezőkövesden

U14-es korosztályú csapatunk a hosszas felkészülési időszakot követően megkezdte szereplését az országos bajnokság Keleti Csoportjában. A Nagy Zoltán vezette brigád az első fordulóban a Mezőkövesd Zsóry vendégeként lépett pályára. A mérkőzés részletes jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

Az egriek az első félidőt követően Kardos Kevin góljának köszönhetően vonulhattak pihenőre. A második félidő elején két perc alatt Csóka Péter és Tarjányi Balázs is betalált és bár a hazaiak szépíteni tudtak, Csóka Péter második gólja minden nyitott kérdést lezárt és csapatunk győzelemmel kezdte a bajnokságot.

Nagy Zoltán vezetőedző értékelése:
“Elkezdődött a várva várt bajnoki rajt és egy nagyon fontos idegenbeli győzelemmel tudtunk kezdeni. Abban szinte biztos vagyok, hogy Mezőkövesden egyetlen csapatnak sem lesz könnyű dolga. Ellenfelünk nagyon jól szervezte meg a védekezést és gyors átmenetekkel próbálta meg veszélyeztetni a kapunkat. Szerencsére elmondhatom, hogy a hátsó alakulatunk kézben tartotta a dolgokat és a magabiztos védekezés mellett bátor labdakihozatalokat láthattak a mérkőzésre kilátogató kedves szurkolók, hozzátartozók. Azt sajnos nem mondhatom el, hogy nagy százalékban tudtuk gólokra váltani a kidolgozott helyzeteinket, mindazonáltal jelentős mentális fejlődés volt tapasztalható a csapaton, melyről mi sem árulkodik jobban, minthogy a bekapott gól után körülbelül 30 másodperccel később újra gólt tudunk szerezni. Csóka Péter kettő gólpasszt is elkönyvelhetett, így elmondható, hogy nagyban hozzájárult a csapat győzelméhez, azonban ez teljes mértékben igaz a csapat minden tagjára. Gratulálok a srácoknak és sok sikert kívánok a Mezőkövesdnek a folytatásban.”

A csapat legközelebb 2024. szeptember 07-én 12:00 órától, a szintén győzelemmel rajtoló Monor csapatát fogadja.

Vélemény, hozzászólás?