U15: Vereség hazai pályán

U15-ös labdarúgó csapatunk hazai pályán a fővárosi BVSC-Zugló együttesét látta vendégül. A mérkőzés részletese jegyzőkönyve ellenfelünkre kattintva érhető el.

A budapestiek hozzánk hasonlóan nagy arányú győzelemmel kezdték a bajnokságot, így izgalmas mérkőzésre volt kilátás.

Sajnos az első félidőben a csapatunk nem tudta a saját játékát a pályára vinni és a vendégek magabiztos előnyre tettek szert – leginkább a mesterhármasig jutó Vajda Péter Zsolt gólérzékenységének köszönhetően.

A második játékrész elején két perc alatt szerzett két gólunkkal visszajöttünk a meccsbe, de sajnos egyenílteni már nem sikerült, így vereséggel hagytuk el a pályát.

Hegedűs Dávid vezetőedző értékelése:
“A mai meccsen az első félidőben sajnos nem úgy mentünk bele a párharcokba ahogyan azt elvártuk volna. Hiányzott az agresszivitás, a keménység és a megfelelő helyezkedés. Az ellenfél kihasználta a passzivitásunkat, és könnyen átvették a játék irányítását. A szünetben rendeztük a sorokat és a második félidőre már sokkal harcosabban, koncentráltabban léptünk pályára. Több párharcot megnyertünk és sikerült veszélyesebben játszanunk. Jövő héten közösen kielemezzük a mérközést, hogy a srácok tanulni tudjanak belőle. Fontos, hogy megértsék mely területeken kell fejlődniük és hogyan tudják ezeket a helyzeteket jobban megoldani a jövöben.”

Godó Szebasztián játékos értékelése:
“A mai mérkőzésen az első félidőben aludtunk és nem úgy csináltuk a dolgokat ahogy kellett volna. A második félidőben összeszedtük magunkat és jól nézett ki amit csináltunk. Voltak hibák, de azok mindig vannak. Reméljük a következő mérkőzésen az elejétől a végéig jól teljesítünk és ott leszünk fejben.”

Az együttes legközelebb 2024. szeptember 15-én 10:00 órától a Mezőkövesd Zsóry vendége lesz.

Vélemény, hozzászólás?